Gründeruka i Drammen 14-17 november

Kongstanken AS snakker om eksterne styremedlemmer i gründerbedrifter

Gründeruka arrangeres i Drammen med åpning mandag 14 november. Det er en rekke arrangement fram til torsdag av stor verdi for gründerene i Drammensregionen. Kongstanken AS deltar på Gründercafé onsdag 16. november kl 17.00 - 19:00 på Rekord Bar. Der skal vi snakke om behovet for eksterne styremedlemmer i gründerbedrifter.

Det er langt flere nyetablerte aksjeselskap som klarer seg gjennom de første fem årene sammenlignet med enkeltpersonforetak.

Det kan være mange grunner til det, men vi tror at kravet om styre er et de positive forhold ved et aksjeselskap. Tør man å slippe til en kunnskapsrik, ekstern styreleder til å utvikle bedriften sammen med deg som eier, vil sansynligvis verdier i større grad skapes - og bedriften klare seg bedre.

Regjeringen har på høring en NOU om forenkling av aksjeloven. Selv om hovedlinjene i høringsutkastet legger opp til endret krav om aksjekapital, forenklinger i rapportering og justeringer av andre paragrafer, vil behovet for kunnskap i styret enda sterkere tre fram.

En dyktig styreleder i gründerbedriften er en god investering.

Del siden
BESØK OSS
FØLG OSS