Om Kongstanken

Kongstanken AS ble etablert i 2008. Vi har bistått en rekke bedrifter på Østlandet med etablering og utvikling.  Prosjektledelse innenfor offentlige næringsprosjekter har også vært et av våre virksomhetsområder.

Siden 2015 har selskapet konsentrert seg om rådgivning og profesjonalisering av styrearbeidet i små og mellomstore bedrifter.

Kongtankens eier og daglig leder, Tore Steinar Kristoffersen, har erfaring som næringslivsleder, offentlig leder, styreerfaring og styreutdanning fra Board Governance AS i Danmark.

Vi kan hjelpe eiere å sette sammen et styre og vi kan få fart på et styre som har fungert en stund. Vi kan revitalisere måten styret arbeider på slik at nye verdier kan skapes.

Kongstanken AS er et godt valg som rådgiver for utvikling av styret. Vår forretningsidé bygger på kvalifisert og kompetent styrearbeid i små og mellomstore bedrifter.

Kongstanken AS samarbeider med en av Nordens beste utdanningsmiljøer på styreutvikling, Board Governance A/S i Aalborg.

Kongstanken AS er medlem av Næringsforeningen i Drammensregionen, Bærum Næringsråd og Styreakademiet Buskerud.

 

Kontakt oss gjerne på telefon 951 71 213 for en uforbindtlig samtale om styret i din bedrift, så kan vi eventuelt avtale om det noe vi kan bidra med for at styret skal kunne gjøre en god jobb.

 

Styrerommet

Del siden
Forretningsidé
Kongstanken AS er din rådgiver og leverandør til kompetent og profesjonelt styrearbeid
Visjon
Kongstanken profesjonaliserer styrearbeidet i små og mellomstore bedrifter
 
BESØK OSS
FØLG OSS